Noisia Encyclopedia

E masani ona fa'aoga fa'atasi ma suti, ma o se fa'aoga masani o lavalava mo tagata (aemaise ali'i) i le fa'aipoipoga ma le olaga i aso uma.I aga faʻaagafesootai, e tatau ona ofuina se suti i se fusiua, o le umi e tatau ona umi e pei o le fusipaʻu.Afai e ofuina se ofutino po'o se ofu mafanafana, e tatau ona tu'u le fusiua i tua, ma o le kilipa fusiua e masani lava ona fa'apipi'i i le va o faamau lona fa ma le lima o le ofutino.

O nisi nei o aoina masani o fusiua

1. O le faʻasologa o pulega e faʻapitoa faʻapitoa mo tagata faigaluega paʻepaʻe.O le mamanu e masani lava ona faia i togitogi e faavavau, twills ma plaid.O meafaitino e matagofie ma aulelei.

2. Fa'asologa o la'ei afiafi o lenei fa'asologa e fa'apitoa ona fa'aaogāina le a'afiaga o le fluorescent i le fusiua.I le pito i tua o le fusiua loloto, o laina felavasa'i o le longitude ma le latitu po o le susulu e pei o fetu e susulu ma tumu i le tofo o fetu.

3. Faʻasologa o tafaoga e faʻamalieina ma faʻapitoa, ma o le teuteuga o le necktie e aofia ai manaʻoga o le amio.O le mea lea, o fugala'au pepe meamea ata, mata'itusi ma isi sa a'e i luga o le fusiua, fa'apitoa fa'aoga i le mitiafu, fa'avasega suti masani.

4. O lanu fa'atele ma fa'ailoga mata'utia o le fa'asologa fa'asolo e fa'aalia ai le fa'amasinoga sese o le fa'asologa i so'o se mea ma avea ma fagafao e tuliloaina e tagata avant-garde.Viole mumu, indigo ma tile samasama o lanu masani.Ua mamanuina faapitoa mo alii e ofuina ofu ese ma
mea teuteu.


Taimi fa'asalalau: Sep-19-2020